Glumci koji su dobili otkaz na snimanju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2020, 05:56

Glumci koji su dobili otkaz na snimanju

Nikome ne cvetaju ruže, pa ni holivudskim zvezdama. Ma koliko voleli svoj posao i bili mu predani, nekada stvari jednostavno krenu nizbrdo. Još ukoliko su razmaženi i poročni, šansa je veća da i oni dobiju jedan neprijatan otkaz. Evo 10 primera i objašnjenja koja otkrivaju zašto se to dešava.

Džudi Garland

Na kom filmu je dobila otkaz: Valley of the Dolls

Zašto: Za razliku od onog kada je igrala Doroti u The Wizard of Oz , na ovom snimanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Džudi se nije tako lepo ponašala. Bila je izuzetno naporna, sve je stresirala, čak do te mere da nije želela ni da izađe iz svoje garderobe.

Rajan Gosling

Na kom filmu je dobio otkaz: The Lovely Bones

Zašto: Reditelj Piter Džekson šokirao se kada je video da Rajan namenski ugojen dolazi na snimanje. Naime, on je samoinicijativno smatrao da za ulogu oca treba da bude pozamašan. To se ispostavilo kao loša procena, pa je u film uskočio Mark Volberg.

Džulijen Mur

Na kom filmu je dobila otkaz: Can You Ever Forgive Me?

Zašto: Kreativne razlike su bile objašnjenje za otpuštanje Murove. Ona i rediteljka su imale drugačije vizije oko toga kako treba odigrati Leu Izrael. Tu ulogu je preuzela Melisa En Makarti, koja je dobila nominaciju za nagradu Oskar.

Žan-Klod van Dam

Na kom filmu je dobio otkaz: Predator

Zašto: Postoji dosta teorija oko toga zbog čega je van Dam dobio otkaz. Kao glavni razlog navodi se to što nije mogao daprestane da kikboksuje, a to nije bilo nešto što je autorima filma odgovaralo za lik Predatora.

Samanta Morton

Na kom filmu je dobila otkaz: Her

Zašto: Na veliku nesreću po Mortonovu, reditelj Spajk Džonz je u postprodukciji uvideo kako njen glas ne odgovara glavnom ženskom liku. Pošto je tokom montiranja filma bila otpuštena, na njeno mesto je došla Skarlet Johanson.

Kolin Firt

Na kom filmu je dobio otkaz: Paddington

Zašto: Nakon što je snimio glas za simpatičnog animiranog medveda, producenti su smatrali da je zvučao previše ozbiljno i zrelo. Zato su Kolinu dali otkaz, i odlučili da ga zamene Benom Višoom.

Erik Stolc

Na kom filmu je dobio otkaz: Back to the Future

Zašto: Danas je teško zamisliti da bi iko osim Majkl Džej Foksa mogao da se nađe u filmu. Međutim, Erik je već uveliko bio ušao u proces snimanja kad je ekipa filma uvidela kako im ne nudiodređenu energiju, predviđenu za glavnog lika.

Liza Bone

Na kojoj seriji je dobila otkaz: The Cosby Show

Zašto: U seriji je učestvovala od 1984. do 1991. godine, nakon čega je dobila otkaz. U objavi su naveli kako je došlo do kreativnog razilaženja, ali se istina najverovatnije krije u tome što su u novinama izašle Lizine golišave fotografije.

Tejlor Momsen

Na kojoj seriji je dobila otkaz: Gossip Girl

Zašto: Slično kao što se njena uloga razvijala tokom prve tri sezone, tako je Tejlor od fine devojčice postala nesnosna devojka. Kasnila je na snimanja, ponašala se neurotično i neodgovorno, pa je odluka pala da se njen lik izbaci.

Čarli Šin

Na kojoj seriji je dobio otkaz: Two and a Half Men

Zašto: Šin je dugo bio zvezda popularne serije, ali su mu haotični privatni život i raskalašno ponašanje uništili karijeru. Upotreba opijata je samo jedan od razloga za otpuštanje, a produkcija je u te svrhe dala obrazloženje na čak 11 stranica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.