Gledaoci Tome u bioskopima širom Srbije dobiće knjigu; Oboren rekord u Hrvatskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2021, 11:40

Gledaoci "Tome" u bioskopima širom Srbije dobiće knjigu; Oboren rekord u Hrvatskoj

Povodom približavanja apsolutnom rekordu od 800.000 gledalaca za pet nedelja prikazivanja - ekipa filma Toma sprema posebne poklone, najavili su danas producenti ostvarenja.

Od srede 27.oktobra u bioskopima širom Srbije svaki gledalac dobija na poklon knjigu o Tominom životu po kojoj se snimao film.

Dodatno, pred početak svake projekcije biće emitovan kratak film o tome kako se snimao Toma, baš kao i kako su se glumci spremali za najznačajnije scene.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Kako se navodi, ekipa trenutno najgledanijeg domaćeg filma će u narednoj nedelji organizovati i posebna druženja sa glumačkom i autorskom ekipom.

Hrvatska: "Toma" prvog vikenda oborio rekord star 10 godina

Film ''Toma'' u Hrvatskoj u prvom vikendu prikazivanja oborio je rekord star 10 godina i postao srpski film s najboljim otvaranjem u toj zemlji u istoriji, nakon što ga je od četvrtka pogledalo 8.035 ljudi.

Rekord je do sada držala komedija ''Parada'' iz 2011. godine.

Reč je o biografskom filmu o Tomi Zdravkoviću koji prati početke karijere legendarnog pevača, vrhunac njegove slave, ali i dno koje je u to vreme dotakao u privatnom životu.

Tomu Zdravkovića odigrao je Milan Marić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.