Gitarista grupe Zaz nastupa u Beogradu

Izvor: B92, 10.Jan.2020, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gitarista grupe ''Zaz'' nastupa u Beogradu

Ašeo Quintet iz Francuske, koji između ostalih čini Gijom Juel, gitarista čuvene grupe Zaz, nastupiće 14. januara u beogradskom Centru lepih umetnosti Gvarnerijus, najavili su organizatori.

Grupu vodi gitarista Danijel Ašeo, gitarista koji već dvadeset godina nastupa na svetskim scenama, a osim Juela, beogradskoj publici predstaviće se Mateo Galus, virtuoz na violini, odlični kontrabasista Fedor Ruškuc i vokalna solistkinja Ana Stajer.

Prema najavi organizatora, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koncert u Gvarnerijusu je poseban i nesvakidašnji muzički događaj, na kojem će publika moći da doživi duh Pariza i da uživa u zvucima autentičnog francuskog džez manuša.

Sem u Beogradu, gosti iz Francuske nastupaju i u Novom Sadu, Smederevu, Zrenjaninu i Lazarevcu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.