Gitara Kobejna na aukciji; Uz nju i kofer čija postava je služila za odlaganje heroina

Izvor: B92, 11.Maj.2020, 18:06

Gitara Kobejna na aukciji; Uz nju i kofer čija postava je služila za odlaganje heroina

Džemper Kurta Kobejna prodat je prošle godine za rekordnih 334.000 dolara, a danas je objavljeno da je na red došla akustična gitara koju je muzičar svirao u čuvenom "unplugged" nastupu na MTV-ju samo pet meseci pre smrti - i očekuje se da će biti prodata za milion dolara na aukciji koja treba da se održi u junu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gitara Kurta Kobejna uskoro na prodaju za milion dolara

Izvor: Radio 021, 12.Maj.2020, 13:27

Džemper Kurta Kobejna prodat je prošle godine za rekordnih 334.000 dolara, a juče je objavljeno da je na red došla akustična gitara koju je muzičar svirao u čuvenom "MTV Unplugged" nastupu samo pet meseci pre smrti - i očekuje se da će biti prodata za milion dolara na aukciji koja treba da se...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.