GRIZE IH SAVEST? U Zagrebu osvanule sveće i ruže za Miru Furlan ispred zgrade u kojoj je živela (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 13:13

GRIZE IH SAVEST? U Zagrebu osvanule sveće i ruže za Miru Furlan ispred zgrade u kojoj je živela (FOTO)

Sad je kasno...

U Petrovoj ulici u Zagrebu, ispred zgrade u kojoj je nekad živela Mira Furlan, osvanula su njene fotografije i cveće i upaljene sveće.

Glumica, čija smrt je iznenadila i pogodila mnoge, rodni Zagreb napustila je početkom devedesetih nakon što je pretrpela veliku medijsku hajku.

''Zagreb, Petrova ulica 2b. Svijeća i cvijeće ispred kuće u kojoj je živjela velika glumica Mira Furlan. 🌹 Nadamo se da neće ostati jedina.''
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Sa str. https://t.co/KTm3xCIkOF pic.twitter.com/CADlSLav0P

— 🌸 Vesna Crnogorac (@VesnaHerta) January 22, 2021

Furlan je tih meseci dobila stotine pretnji smrću, o njoj su se pisali gnusni novinarski tekstovi, izgubila je posao u Hrvatsokm narodnom kazalištu, samo zato što je bila udata za Srbina i živela na relaciji Beograd-Zagreb. Za života, nije dobila izvinjenje od svojih sunarodnika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.