GOSPODSKI U GOSPODSKOJ  ULICI U ZEMUNU SLUŠALA SE GRUPA “GALIJA”

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 15:01

GOSPODSKI U GOSPODSKOJ ULICI U ZEMUNU SLUŠALA SE GRUPA “GALIJA”

Publika je vratila bend na binu da izvede još par numera.

U punom lokalu “Moon.Ze” sinoć je Beogradskoj publici rezime svog višedecenijske karijere predstavila rok grupa „Galija“. Svirajući hitove iz svog bogatog opusa „Galija“ je napravila gotovo tročasovnu zabavu.

Počevši nastup pesmom „U raju iznad oblaka“ ovaj, slobodno se može reći, kultni niški bend, napravio je uvertiru u divno martovsko veče. Članovi Galije, pesmom “Gospi”posvetili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su upravo ženskom delu publike koja će za koji dan obeležiti Dan žena.

Oni koji redovno dolaze na nastupe grupu “Galija”znaju da, za kraj sledi raskošna i veličanstvena balada "Još uvek sanjam“.

Publika je vratila bend na binu da izvede još par numera a neizostavna "Skadarska" zaokružila je celu priču,čime je stavljen pečat na istinsko veče za pamćenje.

“Moon.Ze” je uvek prvi izbor kada grupa “Galija nastupa u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.