Film Sumrak odneo najviše MTV nagrada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film "Sumrak" odneo najviše MTV nagrada

LOS ANĐELES - Film o vampirima i zaljubljivanju "Sumrak" trijumfovao je na dodeli MTV Movie nagrada koja je održana u Los Anđelesu.

Ovo tinejdžersko ostvarenje (Twilight), čiji nastavak (New Moon) uskoro dolazi u bioskope, osvojilo je sinoć pet nagrada: za najbolji film, za najbolju glumicu (Kristen Stjuart, koja je pobedila u konkurenciji sa Andželinom Džoli), za najbolju mušku debitantsku ulogu (Robert Patison), za najbolju borbu i najbolji poljubac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Filmu "Srednjoškolski mjuzikl 3" pripala su dva trofeja i to za najbolju debitantkinju (Ašli Tisdejl) i za najboljeg glumca (Zak Efron).

Mlada zvezda Majli Sajrus, miljenica devojčica širom sveta, ponela je nagradu za najbolju pesmu iz filma za "The Climb", naslovnu numeru filma "Hannah Montana: The Movie", dok je australijski glumac koji je preminuo 2008. Hit Ledžer posthumno nagrađen za ulogu najboljeg negativca.

Glavni trenutak večeri pripao je britanskom komičaru Šasi Baronu Koenu, poznatijem kao Ali Dži, koji je ovom prilikom promovisao svoj najnoviji film "Bruno" u kome glumi austrijskog modnog dizajnera homoseksualca.

Obučen kao Ikar, sa velikim belim krilima, Koen je doleteo iznad publike i pao naglavačke pravo u krilo američkog repera Eminema, pokazujući svima svoju golu zadnjicu.

Slavni reper, koga su iz Koenovog "zagrljaja" morali da izvuku telohranitelji, izjurio je posle ove prilično neprijatne scene besan iz sale.

Za pobednike MTV nagrada, koji dobijaju statuete u vidu kesica sa kokicama, glasa publika koja je ove godine prvi put imala priliku i da izabere nominovane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dodeljene MTV filmske nagrade! Eminem dobio Bruna u krilo?! (Video)

Izvor: Tracara.com, 01.Jun.2009

Preko vikenda održana je dodela MTV filmskih nagrada u Los Anđelesu i zvezde večeri su bez premca bili glavni glumci i ekipa filma 'Sumrak', Robert Patinson i Kristin Stjuart, jer je film kući odneo čak 5 nagrada, među kojima je i ona za najbolji film. Među najboljim ostvarenjima koji su nagrađeni...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.