Evo koliko je Margo Robi plaćena za ulogu u filmu Barbie: Cifra je neverovatna

Izvor: B92, 22.Jul.2023, 19:01

Evo koliko je Margo Robi plaćena za ulogu u filmu "Barbie": Cifra je neverovatna

Film "Barbie" zaradio je 22.3 miliona dolara na američkim bioskopskim blagajnama u pretpremijerama u četvrtak. Ukupna zarada u prvoj nedelji prikazivanja očekuje se da će biti oko 100 miliona dolara. Pretpremijera "Barbie" nadmašila je prethodni rekord od 17.5 miliona dolara koji je držao film "Guardians of the Galaxy Vol. 3."

Gosling i Margo isto plaćeni za film

Pre samog početka prikazivanja filma procurile su i plate glumaca. Variety je saznao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Margo za ulogu "Barbie" bila plaćena 12.5 miliona dolara. Rajan Gosling za ulogu Kena dobio je istu svotu.

Australijska glumica bila je najplaćenija glumica u 2022. godini, upravo zahvaljujući filmu "Barbie". Ta je plata nadmašila njen prethodni najviši honorar od 10 miliona dolara za blokbaster "Birds of Pray" iz 2020. u kojem je glumila Harli Kvin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.