Elena Karić objasnila zašto voli svog supruga: Ne želim da ćaskam, zato te volim

Izvor: B92, 26.Avg.2016, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elena Karić objasnila zašto voli svog supruga: "Ne želim da ćaskam, zato te volim"

Elena i Jugoslav Karić su već 11 godina u skladnom braku, a dizajnerka često sa pratiocima na Instagramu deli detalje iz njihovog života.

Ovoga puta još jednom je uz zajedničku sliku objasnila zašto voli svog supruga Jugoslava.

“'Ne volim da ćaskam. Želim da pričam o atomima, magiji, intelektu, smislu života, udaljenim galaksijama, muzici koja čini da se osećaš drugačije, o lažima koje pričaš, o tvom detinjstvu i o onome zbog čega ne možeš da spavaš. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Želim da pričam o tvojim nesigurnostima i strahovima. Volim ljude koji imaju dubinu, koji govore sa osećanjima iz izokrenutog uma. Ne želem da znam ‘šta ima’. Zbog toga te volim”, napisala je Elena.

Ovo nije prvi put da mu izjavljuje ljubav na Instagramu, to je uradila i nedavno uz stihove grupe Aerosmit.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Elena Karić kao Žak Prever

Izvor: Prva.rs, 26.Avg.2016

"Ne volim da ćaskam. Želim da pričam o atomima, o magiji, o intelektu, o smislu života, o udaljenim galaksijama, o muzici koja čini da se osećaš drugačije, o lažima koje pričaš, o tvom detinjstvu i o onome zbog čega ne možeš da spavaš. Želim da pričam o tvojim nesigurnostima i strahovima....

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.