Izvor: Blic, 25.Avg.2016, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CITAT ZA SVAKU PRILIKU Elena Karić objasnila zašto voli supruga

Poznati par Elena i Jugoslav Karić već 11 godina uživaju u skladnom braku, a osim što dizajnerka voli da sa pratiocima na društvenim mrežama podeli detalje iz svakodnevnog života, Elena je često spremna da prigodnim citatom objasni razloge zašto voli svog supruga Jugoslava.

Ovoga puta, Elena je objavila fotografiju sa Jugoslavom na Instagramu i pratiocim još jednom objasnila zašto voli svog supruga.

- "Ne volim da ćaskam. Želim da pričam o atomima, magiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << intelektu, smislu života, udaljenim galaksijama, muzici koja čini da se osećaš drugačije, o lažima koje pričaš, o tvom detinjstvu i o onome zbog čega ne možeš da spavaš. Želim da pričam o tvojim nesigurnostima i strahovima. Volim ljude koji imaju dubinu, koji govore sa osećanjima iz izokrenutog uma. Ne želem da znam "šta ima". Zbog toga te volim - napisala je Elena u komentaru uz fotografiju.

Pročitajte još:

Inače, supruga bogatog naslednika često koristi citate kako bi izrazila ljubav prema Jugoslavu, a nedavno mu je i posvetila stihove pesme grupe "Aerosmit".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Elena Karić objasnila zašto voli svog supruga: "Ne želim da ćaskam, zato te volim"

Izvor: B92, 26.Avg.2016, 10:23

Elena i Jugoslav Karić su već 11 godina u skladnom braku, a dizajnerka često sa pratiocima na Instagramu deli detalje iz njihovog života...Ovoga puta još jednom je uz zajedničku sliku objasnila zašto voli svog supruga Jugoslava...“'Ne volim da ćaskam. Želim da pričam o atomima, magiji, intelektu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.