Džumandži oborio rekorde: Zaradio najveći prihod od ulaznica

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2019, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Džumandži" oborio rekorde: Zaradio najveći prihod od ulaznica

Slaba prođa dva slična filma.

Ovog vikenda "Džumandži" je zaradio najveći prihod od ulaznica za jednu komediju ove vrste za decembar, a što se najbolje vidi po slaboj prođi dva slična filma "Ričardovi dragulji" i "Crni Božić" koji su za vikend ukupo zaradili 10 miliona dolara.

Inače, decembarske premijere, sve dok ne stignu božićni i novogodišnji praznici, nemaju naročito bogate zarade, sa izuzetkom "Zvezdanih ratova", koji su priča za sebe, jer će verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doneti najviše para svojim vlasnicima.

"Ričardovi dragulji", najnoviji film Klinta Istvuda zauzeo je tek četvrto mesto sa jedva pet miliona dolara iz 2,502 bioskopskih sala. Ovako slab rezultati nekog Istvudovog filma do sada nije zabeležen. To je, inače, film snimljen prema istinitoj priči o lažno optuženom čuvaru koji je učestvovao u jednom terorističkom napadu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.