Džodi Foster je trebalo da glumi Leju u Ratovima zvezda

Izvor: B92, 20.Jan.2024, 19:35

Džodi Foster je trebalo da glumi Leju u "Ratovima zvezda"

Džodi Foster šokirala je obožavaoce "Ratova zvezda" nakon što je u emisiji "The Tonight Show", otkrila da joj je bila ponuđena uloga princeze Leje.

Glumica koja se proslavila ulogom u filmu "Kad jaganjci utihnu" rekla je Džimiju Falonu koji vodi "The Tonight Show" da je u tom trenutku već imala zaključen ugovor za Diznijem film i da nije želela da ga prekrši, piše "Variety".

Nije otkrila o kom filmu je reč, ali svakako da je bio daleko manje uspešniji od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Ratova zvezda", koji se smatraju jednom od najprofitabilnijih franšiza u istoriji kinematografije.

Uloga princeze Leje je na kraju pripala Kari Fišer, koja je imala 19 godina tokom snimanja.

Da su odabrali Džodi Foster za ovu ikoničnu ulogu, to ne bi promenilo samo njenu karijeru već i "Ratove zvezda" jer je ona tada imala samo 13 ili 14 godina.

Podsećamo, sledeće "Ratove zvezda" će po prvi put u istoriji režirati žena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.