Dž. K. Rouling: Priča o Hariju Poteru je završena

Izvor: B92, 01.Avg.2016, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dž. K. Rouling: Priča o Hariju Poteru je završena

Autorka knjiga o Hariju Poteru Dž. K. Rouling, kaže da je priča o dečaku čarobnjaku konačno završena.

“Hari je završio”, rekla je ona za medije na premijeri predstave “Hari Poter i ukleto dete”. “On kreće na dugo putovanje u ovim predstavama i... da, mislim da smo završili”, rekla je ona.

Drama iz dva dela osmišljena je tako da se izvodi u istom danu ili u dva uzastopna dana i oslikava život omiljenog čarobnjaka u njegovom odraslom dobu, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << već ima i dete.

U vreme pozorišne premijere, objavljen je i dramski tekst u vidu knjige i to u celom svetu.

Čarobnjački svet oživljen je i na filmu i to u “Fantastic Beasts And Where To Find Them”, koji bi trebalo da bude trilogija. Reč je o spin-ofu / prednastavku filmova o “Hariju Poteru”, čija je premijera zakazana za novembar ove godine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dž. K. Rouling: Priča o Hariju Poteru je završena

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2016, 11:50

Autorka knjiga o Hariju Poteru Dž. K. Rouling, kaže da je priča o dječaku čarobnjaku konačno završena...“Hari je završio”, rekla je ona za medije na premijeri predstave “Hari Poter i ukleto dijete”...“On kreće na dugo putovanje u ovim predstavama i.. da, mislim da smo završili”,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.