Dve nagrade za Narodno pozorište Sombor na Festivalu pobednika festivala u Rakovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2019, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve nagrade za Narodno pozorište Sombor na "Festivalu pobednika festivala" u Rakovici

Na XII Pozorišnim svečanostima „Festival pobednika festivala“ održanom od 15. do 20. oktobra u Centru za kulturu i obrazovanje Rakovica, stručni žiri u sastavu: Snežana Savić, predsednik, Feđa Stojanović, član i Željko Jovanović, član većinom glasova odlučio je da nagradu za najbolju predstavu dodeli predstavi Kena Ludviga „Tenor na zajam“, u režiji Olivere Đorđević, a u izvođenju Narodnog pozorišta Sombor.

Nagrada za najboljeg glumca dodeljena je Aleksandru >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ristoskom za ulogu Maksa istoimenoj predstavi.

Za Narodno pozorište Sombor ovo je trideseta nagrada od početka godine.

Sledeće izvođenje predstave „Tenor na zajam“ biće u Jagodini, 28. oktobra, u 20.00 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Predstavu niškog teatra publika proglasila najboljom na festivalu u Rakovici

Izvor: JužneVesti.com, 22.Okt.2019, 09:39

Niško Narodno pozorište nagrađeno je na 12. Festivalu pobednika festivala u Rakovici, i to za komad U čije ime po tekstu Aleksandra Mihailovića, koga je režirao Milan Karadžić...Kako navode iz Narodnog pozorišta, žiri publike kojim je predsedavao Marko Radojičić, a članovi bili Danijela...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.