Đački Vukov sabor od 18. do 22. maja u Loznici

Izvor: TvojPortal.com, 13.Maj.2011, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đački Vukov sabor od 18. do 22. maja u Loznici

13.05.2011.  Izvor: http://www.beta.rs
Đački Vukov sabor biće održan u Loznici i Tršiću od 18. do 22. maja, najavljeno je iz lozničkog Centra za kulturu "Vuk Karadžić", organizatora manifestacije.


Jubilarni 40. sabor, biće otvoren u sredu 18. maja predstavom "Mali princ" u izvođenju Pozorišta "Duško Radović" iz Beograda. Programom manifestacije posvećene stvaralaštvu mladih predviđeni su muzički, scenski, folklorni i likovni sadržaji, koje će izvesti >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << mladi stvaraoci iz više mesta Srbije.
Centralni program je u subotu 21. maja na saborištu u Tršiću, u okviru kojeg će pozorište "Boško Buha" iz Beograda izvesti predstavu "Vasilisa prekrasna".
Sabor se završava u nedelju 22. maja u Tršiću republičkim takmičenjem srednjoškolaca iz poznavanja srpskog jezika.

Đački Vukov saborLoznica i Tršićloznički Centar za kulturu

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.