Diskretno je isprozivala repera: Kanje je nazvao pogrdnim imenom, ona mu kulturno odgovorila

Izvor: B92, 16.Feb.2016, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diskretno je "isprozivala" repera: Kanje je nazvao pogrdnim imenom, ona mu kulturno odgovorila

Dan posle dodele Gremija je savršeno vreme da se saberu utisci.

Pre par dana reper Kanje Vest objavio je pesmu u kojoj pominje pevačicu Tejlor Svift u ne tako lepom kontekstu. Iako je reper tvrdio da se pevačica nije naljutila izgleda da je stvarnost drugačija.

Pevačica je sinoć dobila veliki broj nagrada, a u toku jednog od govora kazala je: “Kao prva žena koja je osvojila nagradu za Najbolji album godine dva puta, želim da kažem svi mladim ženama da će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se uvek naći ljudi koji će pokušati da vam stanu na put, da omalovaže vaš uspeh i da preuzmu zasluge umesto vas“.

Strani mediji su ovo odmah protumačili kao odgovor na stihove repera u kojima Tejlor naziva “ku**om, koju je učinio poznatom“.

Ono što je takođe privuklo pažnju medija je razočaranje Tejlor nakon nastupa, jer nije otpevala “jedan ton kako treba“.

Nećemo sad terati mak na konac.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.