Dirljivo: Božo Vrećo najnoviji hit posvetio devojčici ubijenoj u ratu

Izvor: BKTV News, 21.Jun.2017, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dirljivo: Božo Vrećo najnoviji hit posvetio devojčici ubijenoj u ratu

Ekstravagantni bosanski pevač sevdalinki Božo Vrećo čiji nastupi stalno izazivaju polemike, ponovo je u centru pažnje, ali ovog puta reč je o njegovom novom spotu.

Pesma "Elma" posvećena je tragično preminuloj devojčici koja je bila njegova najbolja prijateljica iz detinjstva, a ova pesma, kao većina ostalih, ima dirljivu priču inspirisanu stvarnim događajima.

>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

"Ovu pesmu sam napisao za moju Elmu, devojčicu sa kojom sam se do svoje šeste godine igrao svaki dan, držali bismo se za ruke i delili sve naše male tajne i slatkiše. Ali, dođe i taj rat i neki zli ljudi ubiše svu njenu porodicu na kućnom pragu, i nanu i majku i mlađeg brata. Ona je ostala ranjena sa metkom koji je prošao kroz obraze dozivajući majku. Suviše kasno je došla ta Hitna pomoć, već je iskrvarila", napisao je Božo Vrećo uz pesmu koju je objavio na svom Jujtjub kanalu.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.