Debi Rejnolds i Keri Fišer biće zajedno sahranjene

Izvor: B92, 31.Dec.2016, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debi Rejnolds i Keri Fišer biće zajedno sahranjene

Brat Keri Fišer i sin Debi Rejnolds, Tod Fišer izjavio je danas da će dve glumice biti zajedno sahranjene na holivudskom groblju na kome počivaju brojne zvezde, poput Bet Dejvis i Dejvida Karadina, prenosi AP.

Kako se navodi, on nije precizirao datum sahrane, ali je rekao da će biti privatna.

"Moja majka i sestra su sada zajedno. Mama je pre nego što je umrla rekla da želi da bude sa Keri i samo otišla", rekao je Tod Fišer.

Rejnolds, koja se proslavila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ulogom u filmu "Pevajmo na kiši" ,preminula je u 85. godini, samo dan nakon što je umrla i njena ćerka Keri Fišer.

Glumica koja tumačila ulogu princeze Leje u kultnim filmovima "Ratovi zvezda" umrla je je od srčanog udara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Keri Fišer i Debi Rejnolds biće sahranjene zajedno

Izvor: N1 televizija, 31.Dec.2016

Za Debi Rejnolds i Keri Fišer biće organizovana zajednička komemoracija, a majka i kći potom će biti sahranjene jedna uz drugu, nakon što su umrle s razmakom od jednog dana, objavila je porodica...Tod Fišer, sin Debi Rejnolds i mlađi brat Keri, rekao je da će njihovo idealno poslednje počivalište...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.