De Niro je Irac, a tu su i Paćino, Peši i naravno Skorseze VIDEO

Izvor: B92, 01.Avg.2019, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Niro je "Irac", a tu su i Paćino, Peši i naravno Skorseze VIDEO

Netfliks je objavio prvi trejler za dugo očekivani film Martina Skorsezea nazvan "The Irishman", u kojem glume Robert de Niro, Al Paćino i Džo Peši.

Legendarni reditelj je film najavljivao još 2010. godine kada je rekao da će se ponovo udružiti sa De Nirom kako bi filmski adaptirali knjigu Čarlsa Brenta "I Heard You Paint Houses".

To se još nije dogodilo, uz ostalo i zbog novca koji je bilo potrebno uložiti da bi se digitalno podmladili glumci, prenosi Eskvajer. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Skorseze je uz pomoć Netfliksa konačno realizovao svoju ideju.

Frenk Širen, koga glumi De Niro, obavlja prljave poslove za mafiju i, po svemu sudeći, učestvuje u ubistvu Džimija Hofe, kojeg glumi Al Paćino. Kroz čitav trejler se smenjuju scene ubistava koje je Širen obavljao za mafiju.

Osim tri najveća mafijaša na filmskom platnu, De Nira, Paćina i Pešija, u filmu "The Irishman" glume još Bobi Kanavale, Ana Pakvin, Rej Romano i Džesi Plemons.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.