Dani kulture Latrinske Amerike u Beogradu

Izvor: S media, 15.Sep.2009, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dani kulture Latrinske Amerike u Beogradu

U okviru manifestacije "Dani evropske baštine", Prirodnjački muzej u Beogradu će od sutra do 23. septembra beogradskoj publici predstaviti kulturu naroda Latinske Amerike.

Program, inspirisan temom ovogodišnjih "Dana evropske baštine" - "Baština, podsticaj interkulturnog dijaloga", odvijaće se u Impuls holu, pored hotela "Kontinental", a u okviru aktuelne izložbe Prirodnjačkog muzeja "Dinosaurusi Argentine - džinovi Patagonije".

Kako je najavljeno iz Prirodnjačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << muzeja, publika će moći kroz popularna predavanja, tradicionalne latinoameričke igre, putopise, kvizove, školu španskog jezka, da se upozna sa kulturama naroda Latinske Amerike, a deo programa prilagodjen je deci i mladima.

Posetioci će imati priliku da saznaju više o istoriji, geografiji, kulturi, politici Kube, Argentine, Meksika, Perua, Urugvaja, igraju uz ritmove salse, sambe, mamba, ča-ča-ča, uče španski jezik, a svi programi su besplatni.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.