Danas sahrana Ivana Bekjareva, u Aleji zaslužnih građana

Izvor: B92, 21.Nov.2020, 11:23

Danas sahrana Ivana Bekjareva, u Aleji zaslužnih građana

Glumac Ivan Bekjarev biće danas sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, gde će se od njega oprostiti članovi porodice, prijatelji i kolege.

Povodom smrti glumca Ivana Bekjareva biće organizovan i komemorativni skup u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, čije je bio član od 1968. do 2001. godine, kada se za to budu stekli uslovi zbog trenutne epidemiološke situacije, saopštili su iz tog teatra.

Ivan Bekjarev preminuo je u ponedeljak, 16. novembra, u Beogradu, u 74. godini.

Glumac se prethodno zarazio korona virusom, a desetak dana pre smrti pogoršalo mu se zdravstveno stanje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IVAN BEKJAREV SAHRANA Prizor iz kapele slama srca, a posebna poruka na vencu nateraće vam suze na oči

Izvor: Blic, 21.Nov.2020

Legendarni glumac Ivan Bekjarev, koji je umro u ponedeljak 16. novembra u 74. godini, danas će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Nastavak na Blic...

Sahranjen glumac Ivan Bekjarev

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Nov.2020

BEOGRAD - Glumac Ivan Bekjarev sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju, gde su se od njega oprostiti članovi porodice, prijatelji i kolege.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.