Izvor: RTS, 21.Nov.2020, 17:21

Sahranjen Ivan Bekjarev

Glumac Ivan Bekjarev sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju.
Od Ivana Bejkareva su se oprostili članovi porodice, prijatelji i kolege, među kojima su bili Svetlana Bojković, Eva Ras, Olivera Viktorović, Iva Štrljić, kao i Saša Joksimović, nekadašnji učenici Bekjareva, Marijana Mićić, Dejan Tončić, Vladimir Kerkez, Stevan Piale, Jelena Matijašević >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i drugi.
Povodom smrti Ivana Bekjareva biće organizovan i komemorativni skup u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, čije je bio član od 1968. do 2001. godine, kada se za to budu stekli uslovi zbog trenutne epidemijske situacije.
Ivan Bekjarev preminuo je u ponedeljak, 16. novembra, u Beogradu, u 74. godini.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Bili smo kao brat i sestra" Eva Ras otkrila po čemu će PAMTITI Ivana: "Beki je došao kod nas..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2020

Legendarni glumac sahranjen je danas na Novom groblju...Glumac Ivan Bekjarev sahranjen je danas na Novom groblju, a kovčeg s njegovim posmrtnim ostacima položen je u Aleji zaslužnih građana...Na večni počinak ispratili su ga porodica, prijatelji, kolege i bivši studenti...Podsetimo, Ivan Bekjarev...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.