Izvor: SEEcult.org, 28.Maj.2012, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da svi pomognemo

Jugoslovensko dramsko pozorište uključilo se u akciju Fondacije Ana i Vlade Divac “Da svi pomognemo”, u okviru koje će biti prikupljana sredstva za izgradnju domova za najugroženije izbegle i raseljene porodice. Tim povodom, 29. maja u foajeu JDP-a biće otvorena prodajna izložba umetničkih radova, a prihod od njihove prodaje namenjen je Fondaciji Ana i Vlade Divac. Izložba će trajati do 10. juna, a otvoriće je v.d. direktora JDP-a Tamara Vučković i Vlade Divac.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Otvorena humanitarna prodajna izložba slika u JDP-u

Izvor: Blic, 29.Maj.2012, 17:50

Humanitarna prodajna izložba slika "Da svi pomognemo", čiji prihod će biti uložen u izgradnju domova za najugroženije izbegle i raseljene porodice, otvorena je danas u foajeu Jugoslovenskog dramskog pozorišta. ..Izložba je projekat Fondacije "Ana i Vlade Divac" i Jugoslovenskog dramskog pozorišta...Prihod...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.