Otvorena humanitarna prodajna izložba slika u JDP-u

Izvor: Blic, 29.Maj.2012, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena humanitarna prodajna izložba slika u JDP-u

Humanitarna prodajna izložba slika "Da svi pomognemo", čiji prihod će biti uložen u izgradnju domova za najugroženije izbegle i raseljene porodice, otvorena je danas u foajeu Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Izložba je projekat Fondacije "Ana i Vlade Divac" i Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Prihod od prodaje radova mladih i afirmisanih autora namenjen je fondaciji u cilju sprovođenja akcije, a za likovne umetnike obezbeđen je deo sredstava kao podrška >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za dalji rad.

Izložba se može posetiti u foajeu Jugoslovenskog dramskog pozorišta do 10 juna.

Druga akcija u okviru projekta "Da svi pomognemo" je predstava Branislava Nušića "Tako je moralo biti", u režiji Egona Savina, koja je na repertoaru 5. juna, a prihod od ulaznica takođe će biti usmeren u Fond "Ana i Vlade Divac".

"Tako je moralo biti" je drama o moralnom padu i krahu ideala. To je priča o procesu moralne degradacije u svetu koji je praktičan u kojem je svaki dodir s novcem problematičan, a ljubav onemogućena. U predstavi igraju Predrag Ejdus, Anita Mančić, Vojin Ćetković, Branka Petrić, Jelena Petrović i mnogi drugi.

Svi koji žele da pomognu mogu da se jave na broj telefona 011/39-10-955 ili putem elektronske pošte hod@divac.com. Takođe se slanjem SMS poruke na, jedinstven broj za sve mreže mobilne telefonije, 2112 može se uključiti u akciju. Cena poruke iznosi 100 dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.