Da li je Barbi u filmu lezbijka? Fanovi šokirani; potkrepili sumnje činjenicama

Izvor: B92, 05.Avg.2023, 08:59

Da li je Barbi u filmu lezbijka? Fanovi šokirani; potkrepili sumnje činjenicama

Pored brojnih kontroverzi koje ne prestaje da izaziva novi film "Barbi", pojavila se još jedna.

Naime, fanovi sada imaju jednu teoriju koja bi mogla izazvati dosta i burne reakcije. Da li je Barbi lezbejka u novom filmu "Barbi“?

Fanovi su skupili dosta dokaza, a neki od njih su zaista ubedljivi.

Iako znamo da će film biti moderna priča o Barbi lutki, radnja je držana u tajnosti do izlaska filma. Međutim, trejleri za film i pročitani intervjui >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa glumcima dali su fanovima razloge za teorije. Upravo su tragovi rasuti u ovim video snimcima i tekstovima naveli fanove da dovode u pitanje seksualni identitet glavnog lika i misle da je možda lezbejka.

Prema korisnicima interneta, trejleri sugerišu da Barbi nije baš zainteresovana za Kena. Izbegava da ga poljubi i ne daje mu do znanja šta radi ili planira da uradi. Ken svakako igra ulogu u njenom životu, ali prema fanovima, on nije njen ljubavni interes.

Ali veruju da je Barbiina ljubav Glorija, koju igra Amerika Ferera. Kaže se da je hemija između njih očigledna, ukazujući na scenu u trejleru u kojoj likovi razmenjuju duge, romantične poglede.

Ovu teoriju potkrepio je intervju koji je nedavno dala glavna junakinja Margot Robie. U razgovoru za Time priznala je da je morala da se bori da zadrži jednu svoju scenu u filmu "Barbi”. Šef Matela je želeo da je ukloni, pa su Robi i Gervig odglumili scenu pred njim kako bi je zadržali u filmu. Obožavaoci sumnjaju da bi poljubac između Glorije i Barbi mogao da sugeriše na to.

Premijera filma "Barbi" sa Margo Robi i Rajanom Goslingom

Da je Gervig zaista želela da modernizuje priču, lezbejka Barbi bi bila idealna za film. Ali čini se da će glavni lik biti prilično biseksualan, jer u jednoj od scena Ken tvrdi da mu je Barbi devojka. Naravno, to ne znači da protagonista neće ući u još jednu romantičnu vezu sa devojkom možda u nekom od nastavaka, ako ih bude.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.