DA SE BOLEST STAVI POD KONTROLU! Tiodorović otkrio da li će biti održan EXIT: Evo šta se razmatra

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 17:49

"DA SE BOLEST STAVI POD KONTROLU!" Tiodorović otkrio da li će biti održan "EXIT": Evo šta se razmatra

"Pre svega da obezbedimo da se mladi vakcinišu i da budu bezbedni."

U vezi sa spomenutim "Exitom" kaže da su organizatori učinili veliki napor i da to svi moramo da podržimo.

- Pre svega da obezbedimo da se mladi vakcinišu i da budu bezbedni. Proglašenja kraja epidemije nema bez SZO. Svi smo globalno selo. Veoma je stalo svima da se bolest stavi pod kontrolu, a o tome ne možemo govoriti u maju mesecu - rekao je reagujući na pitanje o tome da li je moguće da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "priprema kraj epidemije za maj".

Branislav Tiodorović je potvrdi da se uveliko razmišlja o dozvoli za održavanje "Exita" i drugih festivala tokom leta.

- Povlastice za vakcinisane treba da razmatramo zajedno sa Evropom. Ovo pitanje pored medicinskog zahteva i pravni pristup - rekao je Tiodorović i najavio da usaglašavanja o digitalnom sertifikatu tek slede.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.