Čarobni dečji roman „Ana Kadabra: Klub punog meseca“ u prodaji

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2023, 11:30

Čarobni dečji roman „Ana Kadabra: Klub punog meseca“ u prodaji

Da li su veštice u ovoj priči... dobre?

Roman Pedra Manjasa Ana Kadabra: Klub punog meseca nasmejaće vas i očarati, a jedinstvena junakinja osvojiće srca svih malih ljubitelja magije. Uživaćete i u upečatljivim, živopisnim ilustracijama Davida Sijere Listona, koji ima bogato iskustvo u prestižnim izdavačkim kućama.

Ana je ljuta jer mora da napusti svoju kuću, školu i svoj grad. Ona se sa roditeljima seli u Munvil, malo selo među šumama. Povrh svega, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o tom mestu kruže razne legende i tajne. Ali ko je ta misteriozna mačka koja je svuda prati? Može li ta mačka pripadati nekoj veštici? Samo trenutak... Šta ako je ta veštica u stvari ona?

Pozivamo vas da ispratite prvi deo ovog fantastičnog serijala, jer kada se Ana preseli u Munvil, njen život se prilično menja. Nije ni slutila da je ona pravi razlog za selidbu (iako to ni njeni roditelji ne znaju), jer ju je njen slatki ljubimac odabrao da bude deo kluba veštica. Učlanivši se u Klub punog meseca, ona postaje Ana Kadabra, veštica sa magijom duge. Pre podne je sasvim obična devojčica, koja idu u sasvim običnu školu u Munvilu. Međutim, posle škole Ana odlazi u začaranu kuću nadomak svoje, gde uči kako se prave napici i koristi magija. Zahvaljujući magiji, u stanju je da reši mnoge probleme... ali i da se uvali u još veće.

Može li ova sasvim neobična devojčica da prevaziđe sve izazove i pomogne Klubu punog meseca? Da li će se naposletku Munvil pokazati kao sasvim solidno mesto za novi život Anine porodice?

Roman je prožet temama interesantnim najmlađim čitaocima, koje će delovati podsticajno na njihovo interesovanje za čitanje: avantura, magija, veštice, misterija, humor i prijateljstvo.

Autor Pedro Manjas diplomirao je engleski jezik na Univerzitetu u Madridu. Nagrađivan je raznim nacionalnim i međunarodnim nagradama u oblasti stvaralaštva za decu. Neka od njegovih nagrađivanih dela prevedena su na francuski, nemački, portugalski, korejski i mnoge druge jezike.

Čarobni roman Ana Kadabra: Klub punog meseca potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.

Dva najbrža čitaoca koja se jave na mejl [email protected] dobiće po jedan primerak knjige.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.