Izvor: Popboks, 24.Apr.2012, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brzi bendovi Srbije uživo u nedelju

Dvadesetogodišnji jubilej kultne manifestacije Brzi bendovi Srbije biće obeležen kako i to dolikuje – koncertom u nedelju 29. aprila. Na današnjoj konferenciji za štampu, upriličenoj u Ustanovi Kulture Parobrod, osnivač i direktor Muzičke televizije Srbije Bane Antović rekao je da osim obeležavanja godišnjice Brzih bendova Srbije kao specifičnog pop-kulturnog fenomena koji je iz korena promenio tadašnju rok scenu Srbije, razlog za održavanje ove manifestacije je i obeležavanje punoletstva MTS, televizijske stanice nastale iz želje da se tadašnja rok scena podrži i u TV formi.

Nastavak na Popboks...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brzi bendovi Srbije na "Olimpu"

Izvor: B92, 24.Apr.2012

Grupe "Presing", "Crni Lilihip", "Generacija bez budućnosti", "Dža ili bu", "Deca loših muzičara" održaće koncert danas 29. aprila u amfiteatru SC "Olimp" u Beogradu, povodom 20 godina "Brzih bendova Srbije".

Nastavak na B92...

Koncert na Olimpu

Izvor: Blic, 24.Apr.2012

Muzička Televizija Srbije je u želji da reafirmiše i promoviše domaću i regionalnu rokenrol scenu započela emitovanje novog televizijskog kanala MTS – Moja TV Stvanica, 20 godina nakon inicijalnog projekta festivala BBS – Brzi Bendovi Srbije. ..Tim povodom MTS u saradnji sa UK Parobrod ( koja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Popboks. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Popboks. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.