Branka Katić uz Džoni Depa u novom filmu Majkla Mana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2009, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branka Katić uz Džoni Depa u novom filmu Majkla Mana

BEOGRAD - Naša glumica Branka Katić tumači jednu od glavnih ženskih uloga u novom filmu Majkla Mana, "Državni neprijatelji" (Public enemies), rame uz rame sa proslavljenim glumcem Džoni Depom.

Izvor: Daylife

U svom najambicioznijem projektu do sada, Man režira priču o brzom i opasnom životu legendarnog gangstera Džona Dilindžera, koga igra jedan od trenutno najpopularnijih holivudskih glumaca Džoni Dep. Uz Depa glumačku ekipu čine Kristijan Bejl, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oskarovka Marion Kotijar, Stiven Grejem, Đovani Ribisi, a ulogu ozloglašene "Dame u crvenom" tumači naša glumica Branka Katić.

U dobu Velike depresije, Dilindžer (Džoni Dep) je bio harizmatični pljačkaš banaka koga su munjeviti napadi učinili metom broj jedan FBI poletaraca Džeja Edgara Hovera i njegovog najboljeg agenta Melvina Pervisa (Kristijan Bejl), ali i narodnim herojem tadašnjeg vremena. Niko nije mogao da zaustavi Dilindžera i njegovu bandu, njegov šarm i neverovatna bekstva iz zatvora učinila su ga voljenim od strane svih, od njegove devojke Bili Frešet do američke javnosti koja je krivila banke za Veliku depresiju.

Hvatanje Dilindžerove bande postalo je način i za unapređenje tadašnjeg Biroa za istragu u nacionalnu policijsku organizaciju (FBI), pa je za privođenje "narodnog neprijatelja broj jedan" određen Pervis - energični "Klerk Gejbl FBI-a".

Svojom lukavošću Dilindžer je uspevao da stekne nadmoć nad Pervisom i njegovim ljudima, pa je tek nakon uvlačenja grupe bivših advokata kao novih agenata i organizovanja istorijskih izdaja - od "Dame u crvenom" do čikaškog bosa Frenka Nitija, Pervis uspeo da se približi Dilindžeru.

Izvor: IMDB

Premijerna projekcija ovog filma zakazana je za večeras u 20 časova u Domu sindikata, najavio je domaći distributer "Taramaun film", a već od sutradan film će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.