Besplatno u pozorište! Vodimo vas u Akademiju 28 i Teatar 78!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Feb.2015, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatno u pozorište! Vodimo vas u Akademiju 28 i Teatar 78!

Portal Vesti-online pripremio je za vas lepe nagrade i ove nedelje - za vikend ćete moći fino da se provedete, jer smo vam sa Akademijom 28 i Teatrom 78 obezbedili 5 x 2 ulaznice za predstave u ovim pozorištima.

Predstava u Akademiji 28 - “Čik, seti se“, za koju delimo 5 x 2 karte, biće održana u subotu, 7. februara, sa početkom u 20 časova u Nemanjinoj 28 u Beogradu.

Predstava za decu u Teatru 78 - “Hogarova misija“, za koju takođe delimo 5 x 2 karte, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << biće održana u nedelju, 8. februara, sa početkom u 12 časova u Resavskoj 78 u Beogradu.

Igrajte se s nama - lajkujete našu Facebook stranicu, a možete i da obavestite prijatelje o našoj akciji i time dodatno povećate svoje šanse za osvajanje ulaznica. Priliku da dobijete karte možete da iskorstite do petka, 6. februara, do 12 časova, posle čega ćemo najsrećnije putem e-maila obavestiti o dobijanju ulaznica.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.