Beogradska filharmonija dobitnik nagrade Priznanje 2019

Izvor: B92, 22.Maj.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradska filharmonija dobitnik nagrade "Priznanje 2019"

Beogradska filharmonija dobitnik je dve nagrade koje dodeljuje Društvo Srbije za odnose sa javnošću, saopšteno je iz Filharmonije.

Na konkursu za 22. dodelu godišnjih nagrada Priznanje 2019, Filharmonijski koncerti za bebe nagrađeni u čak dve kategorije - za Brend PR i Komunikaciju društveno odgovornih projekata.

Nagrade su uručene Jeleni Milašinović, PR menadžeru Beogradske filharmonije. Hit projekat koji je obeležio sezonu 2018/19. snažno je doprineo tome >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se Beogradska filharmonija ustoliči kao brend koji se voli.

Kao jedinstveni centar edukacije i mesto gde se prave prvi koraci u upoznavanju sa klasičnom muzikom, Beogradska filharmonija neguje svoju publiku od samog početka i razvija dugotrajan odnos sa celokupnom zajednicom.

"Koncertići za bebe" Beogradske filharmonije postali su nova tačka susreta kroz projekat koji je povezao publiku sa institucijom, brend sa javnošću, kao i zaposlene sa njihovom kućom.

Pored beskrajnog zadovoljstva koje su pružili, koncerti za bebe su primer dobre prakse koji je inspirisao i druge institucije kulture da postanu "bejbi frendli" i planiraju slične programe.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.