Izvor: Arte, 13.Jan.2020, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd u kakvom želim da živim - Ulice budućnosti

Saopštenje o rezultatima konkursa na temu BEOGRAD U KAKVOM ŽELIM DA ŽIVIM - ULICE BUDUĆNOSTI - u organizaciji CEP - Centar za planiranje urbanog razvoja, Ces.TRA i Sekretarijata za saobraćaj grada Beograda.

Na osnovu javnog konkursa žiri u sastavu Marko Stojčić, Branimir Stanić, Gordana Marković, LJubina Stefanović-Tasić i Jasna Stojiljković-Milić objavljuje rezultate konkursa.

Prvu nagradu, električni bicikl je osvojio Nikola Stojanovski student četvrte >> Pročitaj celu vest na sajtu Arte << godine Saobraćajnog fakulteta. Druga nagrada je pripala udruženju građana Ulice za bicikliste, a nagrada je 4 gradska bicikla. Treća nagrada, električni trotinet je osvojila Tijana Žišić, student prve godine master studija Arhitektonskog fakulteta. Četvrta nagrada, škola ronjenja pripada Marijani Marković.

Zahvaljujemo se svim autorima koji su učestvovali na konkursu, a pobednicima čestitamo. Svi pristigli radovi biće prikazani na javnoj izložbi u Nacionalnoj galeriji Beograd, Dositejeva 1, Beograd. Svečano proglašenje nagrađenih radova i uručenje nagrada obaviće se u sredu 15. januara 2020. godine u 19:00 časova. Pozivamo Vas da dođete i ulepšate ovaj događaj.

Nastavak na Arte...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Arte. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Arte. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.