Beograd: Izložba „U susret ruskom caru“ u Crkvi Svetog Trifuna

Izvor: Vostok.rs, 01.Sep.2016, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Izložba „U susret ruskom caru“ u Crkvi Svetog Trifuna

U nedelju, 4. septembra, u crkvi Svetog Trifuna na Topčiderskom groblju, nakon Svete Liturgije biće otvorena izložba fotografija „U susret Ruskom Caru“. Izložba je posvećena dinastiji Romanovih, poslednjoj carskoj i imperatorskoj porodici koja je vladala Rusijom od 1613.g. do 1917.g.

Izložbu će otvoriti profesor Filološkog fakulteta i ipođakon Andrej Tarasjev, a verni narod će imati priliku da pogleda fotografije iz porodičnih albuma dinastije, kao i arhivske fotografije.

Projekat je realizovao studio „Ruski Car“.

Pozivaju se svi zainteresovani da molitveno učestvuju na Svetoj Liturgiji (početak u 9 časova), a potom i na samom otvaranju izložbe.

Pravoslavlje

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.