BASS BOOKVAR IZ NIŠA OSVAJA I INOSTRANO TRŽIŠTE

Izvor: kult-URA.com, 16.Feb.2018, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BASS BOOKVAR IZ NIŠA OSVAJA I INOSTRANO TRŽIŠTE

“Basically Bass – ABC of Bass Guitar“ ili kod nas već dobro poznati „Bass Bookvar“, nedavno je izašao u izdanju nemačke izdavačke kuće Galileo Music Communication.

Dostupan je u knjižarama širom Nemačke, a preko sajta izdavačke kuće se može poručiti iz cele Evrope.

“Jako mi je drago da sam uspeo uz pomoć prijatelja da prevedem i izdam knjigu i u inostranstvu. Situacija tamo je malo drugačija. Izdato je dosta knjiga na tu temu, veliki je broj autora koji su se bavili tom tematikom, ali mislim da nije naodmet da se prezentuje i neki metod i način na koji smo mi ovde to uradili. Radili smo pedantno, posvećeno i s puno ljubavi i to je uvek dobar put da nešto bude lepo prihvaćeno.
...

Nastavak na kult-URA.com...






Povezane vesti

Bass Bookvar iz Niša osvaja i inostrano tržište

Izvor: Megafon.co, 16.Feb.2018

“Basically Bass – ABC of Bass Guitar“ ili kod nas već dobro poznati „Bass Bookvar“, nedavno je izašao u izdanju nemačke izdavačke kuće Galileo Music Communication. Dostupan je u knjižarama širom Nemačke, a preko sajta izdavačke kuće se može poručiti iz cele Evrope.. Milan Srdanović...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.