Američki reper proglašen krivim za napad u Švedskoj

Izvor: Beta, 14.Avg.2019, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki reper proglašen krivim za napad u Švedskoj

Američki reper ASAP Roki, čije je hapšenje u Švedskoj bilo povod za neubičajeni spor te zemlje i američkog predsednika Donalda Trampa, proglašen je krivim za napad pred sudom u Stokholmu, ali mu nije odredjena zatvorska kazna, preneo je danas Glas Amerike.ASAP Roki, čije je pravo Rakim Majers, uhapšen je sa tri člana svog tima posle tuče u Stokholmu 30. juna. Optuženi su da su više puta udarili žrtvu, a da ju je reper gadjao i staklenom bocom.Majers, koji je tvrdio da je reč o samoodbrani, proveo je gotovo pet nedelja u pritvoru, iz kojeg je pušten ranije ovog meseca, pre izricanja presude.Predsednik SAD Donald Tramp pokušao je da interveniše i od Švedske je tražio da oslobodi američkog rep muzičara, na šta su švedski zvaničnici odgovorili da je pravosudje te zemlje nezavisno.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ejsep Roki proglašen krivim za napad u Švedskoj

Izvor: B92, 14.Avg.2019

Američki reper ASAP Roki, čije je hapšenje u Švedskoj bilo povod za spor te zemlje i predsednika SAD Donalda Trampa, proglašen je krivim za napad u Stokholmu...Nije mu određena zatvorska kazna, preneo je danas Glas Amerike...Ejsep Roki, čije je pravo Rakim Majers, uhapšen je sa tri člana svog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.