A OČEKIVALO SE ČUDO OD FILMA! STAR WARS pokupio najgore kritike

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2019, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A OČEKIVALO SE ČUDO OD FILMA! STAR WARS pokupio najgore kritike

Časopis "Tajms": Kao da su ga radili fanovi

"Uspon Skajvokera" trebalo je da bude sjajan završetak priče o ratovima zvezda, filmskog serijala dugog 42 godine, ali mnogi kritičari smatraju da film u tome nije uspeo i reditelja optužuju da je napravio film koji udovoljava fanovima.

Povratak reditelja Džej Džeja Abramsa toj svemirskoj sagi ocenjen je kao neoriginalan. Kritičari tvrde da je završetak skrojen tako da podilazi okorelim fanovima.

Na sajtu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Roten tomatos" dobio je samo 59 odsto pozitivnih ocena, što je najgore za neki film iz serijala od "Fantomske pretnje", koji se inače smatra najgorim od njih devet.

Los Anđeles tajms" je film nazvao "kukavičkim" s "jeftinim obrtima".

- U želji da nikoga ne uvredi, ispao je kao da su ga radili fanovi, a ne profesionalne filmadžije - dodaje časopis "Tajms".

"Holivud reporter" piše da je Abrams napravio film po načelu "više je više", što gledaoca ostavlja "nadutog zbog previše različitih jela s čudnim sastojcima".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.