24: Zaveštanje uzbudljivija nego sve do sad: Kultna akciona serija vraća se na male ekrane (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 19.Dec.2016, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"24: Zaveštanje" uzbudljivija nego sve do sad: Kultna akciona serija vraća se na male ekrane (VIDEO)

Kultna akciona serija vraća se na male ekrane, a režiseri kažu da je ovo tek početak fenomenalne i uzbudljive priče koju ćemo tek imati priliku da vidimo.

U najnovijem serijalu "24: Legacy", Fox life nam je pripremio priču o heroju koji se bori da očisti svet od terorista i čini se da je Erik Karter odlično odabran za tu ulogu.

24: Legacy - Promos, Cast Promotional Photos, Posters + Featurette https://t.co/EkAGQuONtU pic.twitter.com/YsdqeXvIKL

Karter, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kojeg igra Kori Havkins zvezda poznate serije "The Walking Dead", pojavljuje se kao vojnik specijalac vođa tima koji je uspeo da ubije terorističkog lidera Ibrahima Bin-Khalida, on i njegov tim se vraćaju kućama i pokušavaju da nastave da žive i rade svakodnevnih životom.

Međutim, Karter prima šokantne vesti - jedan od momaka iz njegove ekipe, koji je živeo pod novim identiteom, biva progonjen i ubijen od strane Ban-Khalidovih ljudi. S tim što je sledeći na listi, upravo Erik.

Exclusive photos of the new #24Legacy cast: https://t.co/ueCjH44eci via @tvinsider pic.twitter.com/ZJLYWhE7OP

U tom momentu, ne samo da mora da spase svoju ženu i sebe od bande koja im preti za petama, već saznaje da od njega i pomoći asistentkinje CTU-a Rebeke Ingram (poznate po filmu Homeland) zavise životi na hiljade Amerikanaca protiv kojih se sprema teroristički napad.

Bila sam na rubu smrti, a niko nije hteo da mi pomogne: Poznata glumica zbog bola u zubu završila na psihijatriji

Nastavak koji smo čekali skoro tri godine nakon čuvenog "24:Live Another Day", biće premijerno prikazan na kanalu Fox 5. februara.

Join us for a #FacebookLIVE chat with the stars of #24Legacy, today at 4:15pm/ET (1:15pm/PT) https://t.co/NgouJvHVJq pic.twitter.com/yBn1YCeNow

U seriji glume Džimi Smit kao Džon Donovan, Ingramin suprug i senator koji se kandiduje za predsednika, Tedi Sirs kao glavni nadležni CTU-a Keit Mulins, Den Bukatinski kao ekspert za komunikacije pri CTU Andi Šalovitz, Ana Diop kao Nikol, Erikova supruga, "The Night OF" ili Ašli Tomas odnosno Erikov brat, Isak i čovek kojeg smo gledali u prethodnom delu, i fanovima omiljen, Karlos Bernard kao Džek Bauerov prijatelj.



Režiju potpisuju Robert Kohren i Doel Srnau, a publika će moći da uživa u čak 12 epizoda ove intrigantne kriminalističke serije.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.