Izvor: RTS, 16.Dec.2023, 14:20

Протест родитеља испред "Рибникара", траже правду за убијену децу и већу безбедност у школама

Родитељи деце која су 3. маја убијена у масакру у Основној школи "Владислав Рибникар" у Београду, као и они чија деца похађају ту школу, окупили су се у подне испред улаза у школу.
Како су навели на протестном скупу, траже правду за жртве мајских трагедија >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и већу безбедност деце у свим школама.
У знак протеста окупљени су префарбали у сиву боју натпис "школа" исписан на асфалту.
У ОШ "Владислав Рибникар" ученик те школе К. К. је 3. маја убио девет ученика и радника обезбеђења, а ранио пет ученика и наставницу.
К. К. је ухапшен након убиства, али не може кривично да одговара, пошто је у тренутку извршења кривичног дела имао 13 година. Више јавно тужилаштво поднело је оптужницу против његових родитеља.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.