Izvor: RTS, 15.Okt.2023, 12:43

Бранислав, добитник стана у игри "Узми рачун и победи": Ово је накнада за све изгубљено

Добитник двособног стана у Београду Бранислав Миодраг изјавио је за РТС да је био шоку када му је саопштено да је његов рачун извучен у наградној игри "Узми рачун и победи". Његова породица и он потврђују да је стан надокада оно што су изгубили у животу. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
У новом циклусу наградне игре "Узми рачун и победи", у првом од пет јавних извлачења, срећни добитници два стана у Београду су Алекса Васић и Бранислав Миодраг.

Породица Миодраг у Батровцима се скућила 1995. години, након што је у Двору на Уни изгубила све.
Бранислав Миодраг прича за РТС да је био на послу када је добио телефонски позив из Владине канцеларије да је срећни добитник двособног стана.
"Послао сам више од 600 рачуна" "Био сам у шоку. Пар пута су поновили. Људи који су гледали у том моменту звали су брата да честитају", наводи Миодраг, додајући да је послао 605 рачуна.
Ђуро Миодраг, брат добитника, каже да су га звали пријатељи да му честитају, а да у том тренутку није знао на чему. "Нисам слао рачуне, али сам подржавао Бранислава да их шаље", наводи Ђуро.
Ни отац добитника Бранко Миодраг није гледао извлачење. "Срећа је велика", наводи Бранко.
Мајка добитника Бранкица Миодраг потврђује да је стан који су добили надокнада за све што су изгубили у животу. "Желим да моја деца имају породицу у новом стану и да буде више чланова", истакла је Бранкица.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.