Izvor: RTS, 09.Okt.2023, 11:27

Угашен пожар у центру Бањалуке – изгорео кров "Електрокрајине“, ватра захватила део хотела "Босна“

Угашен је пожар који је јутрос избио у објекту "Електрокрајине", а који се проширио на део хотела "Босна" у центру Бањалуке. Изгорео је кров објекта "Електрокрајине" као и две хотелске собе. У пожару нема повређених, осим неколико особа који су се нагутале дима, међу >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << којима је и један ватрогасац.
Директор "Електрокрајине" Драган Чавић каже да су пожар, према првим информацијама, проузроковале неисправне електроинсталације у тоалету.

На терену је било 11 возила и 23 ватрогасца.
Сви радници "Електрокрајине" су евакуисани, јавила је РТРС.
Према писању Независних новина, ватра је захватила и део хотела "Босна", одакле су гости такође евакуисани.
"Сви гости су евакуисани. Не можемо тренутно ништа више коментарисати", речено је из управе хотела "Босна".

Бањалучка хитна помоћ збринула је осам особа које су се нагутале дима, речено је за РТРС у Дому здравља Бањалука.
"Примили смо осам лица који су се нагутали дима. У току је опсервација пацијената", рекао је Бојан Вујичић, портпарол Дома здрваља Бањалука.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.