Izvor: RTS, 01.Okt.2023, 11:31

Срби убијени у Бањској биће данас сахрањени

Тројица Срба који су убијени у сукобу с приштинском полицијом у Бањској биће данас сахрањени. Њихова тела су претходно предата породицама. Бојан Мијаиловић биће сахрањен на месном гробљу у Лепосавићу, а у селу Граничане Игор Миленковић, док ће Стефан Недељковић >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << бити сахрањен на гробљу у Врњачкој Бањи.
Након што је у Институту за судску медицину у Приштини завршена обдукција тела тројице Срба убијених у Бањској код Звечана, чланови породица страдалих преузели су тела.

Један од правних заступника породица убијених Срба рекао је током преузимања тела да ће обдукциони налаз бити познат за 15 дана.

У сукобу групе Срба и приштинске полиције у селу Бањска 24. септембра, убијени су Стефан Недељковић из Звечана, као и Бојан Мијаиловић и Игор Миленковић из Лепосавића.
Колона људи испратила је у Краљеву поворку са телом Стефана Недељковића, који ће бити сахрањен касније у Врњачкој Бањи.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.