Izvor: RTS, 22.Jul.2023, 12:28

Судар три возила у Овчарско-кабларској клисури - петоро повређено, нема више застоја на путу ка Златибору и Црној Гори

У месту Међувршје у Овчарско-кабларској клисури пет особа је повређено у судару више возила. Неко време је била километарска колона на том делу саобраћајнице, која води ка Златибору и Црногорском приморју.
Саобраћајна несрећа се догодила око >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 10.40 код места Међувршје, када је дошло до судара два путничка аутомобила и камиона.

Пет особа је том приликом повређено и они су превезени у чачанску болницу.
Како РТС сазнаје, повређене су две мушке особе из путничког возила које је слетело са пута, од којих је један мушкарац са лаким повредама пуштен на даље кућно лечење. Други мушкарац, возач, задржан је на опсервацији у одељењу Хирургије, са лаким тлесним повредама лаких телесних повреда. док је за другог, који је лакше повређен, још у току дијагностика.
Три женске особе које су биле у аутомобилу који је ударио у камион такође су пуштене кући на даље лечење, јер су задобиле лаке повреде, кажу у чачанској болници.
Због застоја на том делу саобраћајнице, створила се километарска колона возила, па су се возила наизменично пропуштала једном коловозном траком.
Саобраћај је сада нормализован, без застоја.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.