Izvor: RTS, 20.Apr.2023, 16:55

Крушик: Постигнут споразум о повећању зарада

Представници штрајкачког одбора и руководство привредног друштва "Крушик" постигли су споразум о повећању зарада запослених до краја 2023. године, кроз седам месечних једнократних повећања, саопштило је предузеће из Ваљева.
Нето износ исплата >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << се креће од 8.000 динара за најниже групе сложености до 4.000 динара за највише групе сложености, наведено је у саопштењу "Крушика".

Наводе да је претходно, у складу са раније датим обећањем, уплаћено једнократно повећање поводом ускршњих празника у нето износу од 5.500 динара за најниже групе сложености до 2.500 динара за највише групе сложености.
Усвојеним споразумом примат је, како кажу, дат финансијској подршци социјално најугроженијим категоријама.
Став руководства и штрајкачког одбора је да обе стране, заједничким напорима, треба да стварају услове за повећање обима реализације уговорених послова, што отвара простор за раст зарада запослених у наредном периоду, наводе из "Крушика".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.