Izvor: RTS, 24.Apr.2024, 06:20

Хладан ваздух стиже крајем дана у Србију, могу се очекивати пљускови и грмљавина

Пред нама је облачан дан, понегде са слабом кишом, а локално се очекују пљускови и грмљавина. Најтоплије ће бити на југоистоку Србије где ће жива у термометру достићи 21. подељак.
Киша ће током преподнева падати на западу Србије, а затим ће се проширити >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и на остатак земље. Локално ће бити и пљускова праћених грмљавином.

Крајем дана стиже хладнији ваздух са северозапада, па ће четвртак бити најсвежији дан ове седмице, са максималном температуром која ће износити 16 степени.
Највиша температура ће на северу износити 14 степени, а на југу Србије 21 степен.
Дуваће слаб и умерен ветар, у Војводини и планинским пределима и јак, западни и југозападни, после подне и увече у постепеном скретању на северозападни.
У Београду се од поднева очекују киша и пљускови праћени грмљавином. Температура неће прећи 17. подељак.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.