Izvor: RTS, 21.Okt.2021, 16:38

Završena obdukcija preminulog đaka iz Kruševca, tužilaštvo naložilo dodatne analize

Kako nezvanično saznaju dopisnici RTS-a prilikom obdukcije tela šesnaestogodišnjeg učenika Hemijsko-tehnološke škole iz Kruševca, koji je u utorak preminuo u kućnoj izolaciji, primećeni su znaci meningitisa.
Da li je ta bolest dovela do smrti dečaka kod koga je 16. oktobra potvrđen koronavirus, biće poznato kada budu završene dodatne analize koje je naložilo Više javno tužilaštvo.
Od njih se očekuje da dodatno objasne uzročno-posledične veze upale mozga i kovida 19, koje su dovele do smrti tinejdžera.
Pored preminulog dečaka, u porodici su koronavirusom zaraženi dečakova starija sestra i otac.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Završena obdukcija preminulog đaka iz Kruševca, tužilaštvo naložilo dodatne analize

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2021

Kako nezvanično saznaju dopisnici RTS-a, prilikom obdukcije tela šesnaestogodišnjeg učenika Hemijsko-tehnološke škole iz Kruševca, koji je u utorak preminuo u kućnoj izolaciji, primećeni su znaci meningitisa...Da li je ta bolest dovela do smrti dečaka, kod koga je 16. oktobra potvrđen koronavirus,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.