Zaštitnik građana u kontroli zbog zlostavljane devojčice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2020, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaštitnik građana u kontroli zbog zlostavljane devojčice

Zaštitnik građana pokrenuo je danas na sopstvenu inicijativu postupke kontrole kruševačkog Centra za socijalni rad, tamošnje ustanove zdravstvene zaštite i osnovne škole u Kruševcu koju pohađa devojčica koju je, kako se sumnja, više puta silovao stric, a ona potom rodila mrtvo dete.

Nakon utvrđenih činjenica Zaštitnik građana će obavestiti javnost o svojim saznanjima i daljim postupcima prema nadležnim organima, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Zaštitnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je, kako se navodi, iz medija saznao za ovaj slučaj zanemarivanja i nasilja nad 13-godišnjom devojčicom iz Kruševca.

Pre dva dana uhapšen je Saša U. (41) iz okoline Kruševca zbog sumnje da je silovao svoju bratanicu.

Prema pisanju medija, on je priznao je da je spavao s njom, ali tvrdi da nije otac deteta koje je rođeno mrtvo.

Devojčica je u bolnici i lekari se zbog sepse bore za njen život, preneli su lokalni mediji, koji dodaju da je ovaj događaj otkriven kada je 13-godišnjakinja dopremljena na ginekološko odeljenje kruševačke bolnice zbog bolova i obilnog krvarenja.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.