Zaplenjeno oko 1,9 kilograma marihuane, uhapšene dve osobe

Izvor: RTS, 28.Jul.2018, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno oko 1,9 kilograma marihuane, uhapšene dve osobe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu, u dve odvojene akcije, zaplenili su oko 1,9 kilograma marihuane, 43 stabljike kanabisa, pištolj i uhapsili dve osobe, saopštio je MUP Srbije.
Osumnjičeni M. S. (1981) i D. S.(1962) uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a D.S. i zbog nedozvoljene proizvodnje, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija, saopštila Policijska uprava Kruševac.

Prilikom pretresa stana M. S. iz Kruševca pronađena su dva pakovanja marihuane ukupne težine 834 grama i digitalna vagica za precizno merenje.
U drugoj akciji, pretresom stana u kojem je boravio osumnjičeni D. S. iz okoline Kruševca, pronađen je 1051 gram marihuane i revolver, a u dvorištu 43 stabljike kanabisa.
Osumnjičeni su privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Akcija MUP-a u Kruševcu: Zaplenjeno 1,9 kilograma marihuane i naoružanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2018

Uhapšeni osumnjičeni..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu, u dve odvojene akcije, zaplenili su oko 1,9 kilograma marihuane, 43 stabljike kanabisa, pištolj i uhapsili dve osobe, saopštio je danas MUP Srbije...Pročitajte i:..Osumnjičeni M.S. i D.S. uhapšeni su zbog postojanja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.