Zaplenjeno 4.200 tableta za potenciju

Izvor: RTS, 03.Feb.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 4.200 tableta za potenciju

Carinici zaplenili 4.200 tableta za potenciju na prelazu Horgoš u autobusu koji je saobraćao na liniji Berlin – Kruševac.

Carinici su na graničnom prelazu Horgoš u autobusu koji je saobraćao na liniji Berlin - Kruševac otkrili veću količinu tableta za potenciju "kamagra" u vrednosti od 1,9 miliona dinara.

Kontolom prtljaga i autobusa u fabričkoj šupljini iznad prednjeg desnog točka, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << carinici su pronašli 4.196 tableta "kamagra" od po 100 miligrama, spakovanih u sivu najlonsku kesu.

Protiv vozača A.B. pokrenut je prekršajni postupak, a tablete su privremeno zadržane do okončanja postupka, saopštila je Uprava carine.

"Kamagra" tablete po sastavu i dejstvu potpuno odgovaraju mnogo skupljoj "vijagri".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.