Zaplenjeno 3,4 kilograma marihuane u selu Štitare, uhapšeno četvoro

Izvor: Blic, 28.Dec.2011, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 3,4 kilograma marihuane u selu Štitare, uhapšeno četvoro

Policija je u okolini Kruševca zaplenila 3,4 kilograma marihuane i uhapsila četvoro osumnjičenih za šverc i prodaju droge, saopšteno je danas iz policije.

Policija je navela da je tokom pretresa stana Radiše M. (43) iz sela Štitare kod Kruševca pronađeno 3,44 kilograma marihuane.

On je osumnjičen da je marihuanu prodavao Zoranu J. (35) iz Vitanovca, koji je 93 grama prodao Darku B. (25), a drogue je prenosila i držala radi dalje prodaje Silvana N. (24). >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Svi su uhapšeni i osumnjičeni za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Povezane vesti: Uhapšen zbog droge u Užicu Uhapšen narko bos u Meksiku Proizvodio marihuanu u kući Sudski veštak okrivljen da je pisao "opravdanja" za narko-dilere Čačak: Privedena četvorica zbog marihuane
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.