Vučić: DRŽAVA SPREMNA DA OBNOVI BORSKI AERODROM

Izvor: TimockeVesti.net, 26.Jun.2022, 14:06

Vučić: DRŽAVA SPREMNA DA OBNOVI BORSKI AERODROM

Kruševac, 26. jun – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas, na otvaranju aerodroma Rosulje kod Kruševca za male avione, da će država uložiti novac i u aerodrom u Boru, kao i u neki aerodrom na jugu zemlje.
– Posebno mi je drago zbog aerodroma Rosulje kod Kruševca. Piloti, uglavnom iz Trstenika, rekli su mi da bi bilo dobro da i na jugu napravimo ovakav aerodroom. Zatim, da vidimo u Boru da obnovimo >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << sve ono što smo još izgradili 1985. godine – rekao je Vučić novinarima.
Srbija polako npareduje, radimo i gradimo i treba dalje da snevamo snove i da ih ostvarujemo, poručio je Vučić.
Borski aerodrom sada se uglavnom koristi za sportske letove, a planira se da mogu da ga koriste i avioni za turističku i biznis avijaciju.
Izvor: Srbija Danas
Članak Vučić: DRŽAVA SPREMNA DA OBNOVI BORSKI AERODROM se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Kruševac,   Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.